Numbers for iPhone: objekt

This article has been archived and is no longer updated by Apple.
objekt

Objekter er emner, du anbringer på et ark, herunder billeder (fotografier), tekstfelter, figurer, tabeller og diagrammer. Du føjer et objekt til et ark ved at trykke på knappen Tilføj objekter på værktøjslinjen og derefter trykke på en af objektknapperne.

Når du har tilføjet et objekt, kan du trække det til det ønskede sted på arket, føje indhold til det og ændre dets udseende.

Published Date: 01-05-2019
Helpful?