iCloud: Laiteparin poistaminen

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.
Laiteparin poistaminen
  • iOS‑laite: napauta Asetukset > Bluetooth, napauta laitteen kohdalla Lisätiedot-painiketta ja napauta sitten Unohda tämä laite. Jos et näe laiteluetteloa, tarkista, että Bluetooth on käytössä.

• Mac: klikkaa Omenavalikko > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten Bluetooth. Paina Ctrl-näppäintä samalla, kun klikkaat laitteen nimeä, ja klikkaa sitten Poista > Unohda laite.

Jos haluat poistaa Apple Watchin ja iPhonen laiteparin, lue Applen tukiartikkeli Apple Watchin laiteparin poistaminen ja tyhjentäminen.

Julkaisupäivämäärä: 9.4.2019