iCloud: Lange kopteksten in e-mailberichten in Mail op iCloud.com bekijken

Lange kopteksten in e-mailberichten in Mail op iCloud.com bekijken

De standaardinstelling laat je in elke e-mail die je ontvangt, de afzender, de ontvangers en de datum zien. Als je meer gegevens van een bericht wilt zien -zoals het retouradres en het bezorgingstraject, het veld 'Antwoord aan' en de contentsoort- kun je de langere koptekst weergeven.

1. Dubbelklik in Mail op iCloud.com op een bericht om het in een nieuw venster te openen.

2. Klik in het venstermenu 'Actie' in de knoppenbalk en kies 'Toon lange kopteksten'.

Nadat je ervoor hebt gekozen om langere kopteksten weer te geven, blijven deze verschijnen totdat je deze hebt uitgeschakeld door 'Verberg lange kopteksten' te kiezen in het venstermenu 'Actie' .

Published Date: 12-aug-2019
Helpful?