Find my iPhone: fjern sammenkobling

Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.
fjern sammenkobling
  • På en iOS-enhet: Gå til Innstillinger > Bluetooth, trykk på Mer informasjon-knappen ved siden av enheten, og trykk deretter på Glem denne enheten. Hvis du ikke ser listen over enheter, må du sørge for at Bluetooth er på.

• På Mac: Velg Apple-menyen  > Systemvalg, og klikk på Bluetooth. Control-klikk på enhetsnavnet, velg Fjern og deretter klikker du på Glem enheten.

Hvis du vil fjerne sammenkoblingen mellom en Apple Watch og en iPhone, kan du se Apple-kundestøtteartikkelen Fjern sammenkoblingen til og slett Apple Watch.

Publiseringsdato: 04.sep.2019