Find my iPhone: Ophæve pardannelse

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.
Ophæve pardannelse
  • På en iOS-enhed: Gå til Indstillinger > Bluetooth, tryk på knappen Mere info ud for enheden, og tryk derefter på Glem denne enhed. Hvis du ikke kan se listen Enheder, skal du kontrollere, at Bluetooth er slået til.

• På en Mac: Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Bluetooth. Hold Ctrl nede og klik på enhedens navn, vælg Fjern, og klik derefter på Glem enhed.

Hvis du vil ophæve pardannelsen mellem dit Apple Watch og din iPhone, kan du se, hvordan du gør, i artiklen Sådan ophæver du pardannelsen og sletter dit Apple Watch fra Apple-support.

Udgivelsesdato: 04-09-2019