iCloud: Ställa in en e-postadress för iCloud Mail

Ställa in en e-postadress för iCloud Mail

Om du har ställt in iCloud med ett Apple-ID som inte slutar med @icloud.com, måste du skapa en @icloud.com-adress innan du kan börja använda iCloud Mail.

Obs! Om du har ställt in iCloud med ett Apple-ID som slutar på @mac.com eller @me.com, har du redan en likvärdig adress som är densamma förutom att den inte slutar på @icloud.com. Du behöver då inte ställa in en @icloud.com-adress för att kunna använda iCloud Mail.

• På din iOS-enhet (iOS 10.3 eller senare): Gå till Inställningar > [ditt namn] > iCloud, slå på Mail och följ sedan anvisningarna på skärmen.

• På din iOS-enhet (iOS 10.2 eller tidigare): Gå till Inställningar > iCloud, slå på Mail och följ sedan anvisningarna på skärmen.

• På en Mac-dator:  > Systeminställningar, klicka på iCloud, välj Mail och följ sedan anvisningarna på skärmen.

När du har skapat din @icloud.com-adress kan du använda den för att logga in på iCloud. Du kan fortfarande logga in med det Apple-ID du använde för att ställa in iCloud.

Publiceringsdatum: 2019-apr-11