iCloud: Konfigurer en iCloud Mail-e-postadresse

Konfigurer en iCloud Mail-e-postadresse

Hvis du setter opp iCloud med en Apple-ID som ikke ender med @icloud.com, må du sette opp en e-postadresse med @icloud.com før du kan bruke iCloud Mail.

Merk: Hvis du konfigurerer iCloud med en Apple-ID som ender med @mac.com eller @me.com, har du allerede en tilsvarende adresse som er lik bortsett fra at den slutter med @icloud.com. Du trenger ikke å konfigurere en e-postadresse med @icloud.com for å bruke iCloud Mail.

• På en iOS-enhet (iOS 10.3 eller nyere): Gå til Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud, slå på Mail, og følg deretter instruksjonene på skjermen.

• På en iOS-enhet (iOS 10.2 eller nyere): Gå til Innstillinger > iCloud, slå på Mail, og følg deretter instruksjonene på skjermen.

• På en Mac: Velg Apple-menyen  > Systemvalg, klikk på iCloud, velg Mail, og følg deretter instruksjonene på skjermen.

Når du har satt opp e-postadressen for @icloud.com, kan du bruke den til å logge deg på iCloud. Du kan fortsatt logge på med Apple-ID-en du brukte da du konfigurerte iCloud.

Publiseringsdato: 10.apr.2019