iCloud: Uw wachtwoord wijzigen

Uw wachtwoord wijzigen
Wijzig uw iCloud-wachtwoord

Uw Apple ID wachtwoord beschermt de privacy van uw informatie die is opgeslagen in iCloud, zoals uw e-mail. Uw wachtwoord beschermt ook uw mogelijkheid om uw apparaat te lokaliseren of op afstand te wissen met Zoek mijn iPhone. U moet uw wachtwoord regelmatig wijzigen om uw informatie te beveiligen.

Ga naar de Apple ID-website (appleid.apple.com) en volg de instructies om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Ga voor gedetailleerde aanwijzingen naar het Apple Support-artikel Het wachtwoord van een Apple ID wijzigen.

De volgende keer dat u Waar kan ik mijn Apple ID gebruiken? gebruikt, wordt u gevraagd om u aan te melden met uw nieuwe Apple ID-wachtwoord. Als u uw iCloud-e-mailaccount gebruikt met een andere e-mailapp dan Mail op een iOS-apparaat, een Mac of op iCloud.com, moet u uw wachtwoord ook in die andere app wijzigen.

Als u iCloud op uw iPhone, iPad of iPod touch gebruikt, zorg er dan voor dat u een codeslot op uw apparaat instelt voor extra beveiliging. (Ga naar Instellingen > Toegangscode of Touch ID en toegangscode.)

Laatst gewijzigd op: 12-feb-2016