iCloud: Wijzig je iCloud-wachtwoord

Wijzig je iCloud-wachtwoord

Je Apple ID-wachtwoord beschermt de privacy van je gegevens die in iCloud zijn opgeslagen, zoals je e-mailgegevens. Je wachtwoord beschermt ook de mogelijkheden om je apparaat te lokaliseren of op afstand te wissen met Zoek mijn iPhone. Je moet je wachtwoord regelmatig wijzigen om je informatie te beveiligen.

De volgende keer dat je Apple voorzieningen en services gebruikt waarvoor een Apple ID is vereist, word je gevraagd in te loggen met je nieuwe Apple ID-wachtwoord. Als je je iCloud-e-mailaccount gebruikt met een andere e-mailapp dan Mail op een iOS-apparaat, een Mac of op iCloud.com, moet je je wachtwoord ook in die andere app wijzigen.

Als je iCloud op je iPhone, iPad of iPod touch gebruikt, zorg er dan voor dat je een codeslot op je apparaat instelt voor extra beveiliging. (Ga naar Instellingen > Toegangscode of Touch ID en toegangscode.)

Publicatiedatum: 7-nov-2016