iCloud: Wijzig uw iCloud-wachtwoord

Wijzig uw iCloud-wachtwoord

Uw Apple ID-wachtwoord beschermt de privacy van uw gegevens die in iCloud zijn opgeslagen, zoals uw e-mailgegevens. Uw wachtwoord beschermt ook de mogelijkheden om uw apparaat te lokaliseren of op afstand te wissen met Zoek mijn iPhone. U moet uw wachtwoord regelmatig wijzigen om uw informatie te beveiligen.

De volgende keer dat u 'Waar kan ik mijn Apple ID gebruiken?' gebruikt gebruikt, wordt u gevraagd om u aan te melden met uw nieuwe Apple ID-wachtwoord. Als u uw iCloud-e-mailaccount gebruikt met een andere e-mailapp dan Mail op een iOS-apparaat, een Mac of op iCloud.com, moet u uw wachtwoord ook in die andere app wijzigen.

Als u iCloud op uw iPhone, iPad of iPod touch gebruikt, zorg er dan voor dat u een codeslot op uw apparaat instelt voor extra beveiliging. (Ga naar Instellingen > Toegangscode of Touch ID en toegangscode.)

Laatst gewijzigd op: 21-jun-2016