iCloud: Apple ID:n salasanan vaihtaminen

Apple ID:n salasanan vaihtaminen

Apple ID:si salasana suojaa iCloudiin tallennettujen tietojen, kuten sähköpostisi, yksityisyyttä. Salasanasi suojaa myös mahdollisuuttasi paikantaa tai etätyhjentää laitteesi Etsi iPhoneni ‑apilla. Salasana kannattaa vaihtaa säännöllisesti tietojesi suojaamiseksi.

Kun seuraavan kerran käytät Apple ID:tä edellyttäviä toimintoja ja palveluita, sinua pyydetään kirjautumaan sisään uudella Apple ID ‑salasanallasi. Lisätietoja Applen tukiartikkelissa Missä Apple ID:tä voi käyttää?  Jos käytät iCloud-sähköpostitiliäsi muulla kuin iOS‑laitteen, Macin tai iCloud.com-palvelun Mail-apilla, vaihda salasanasi myös kyseisessä apissa.

Jos otat iCloudin käyttöön iPhonellasi, iPadillasi tai iPod touchillasi, muista ottaa käyttöön laitteesi pääsykoodilukitus lisäturvallisuuden vuoksi. (Valitse Asetukset > Pääsykoodi tai Touch ID ja pääsykoodi.)

Julkaisupäivämäärä: 12.8.2019