iCloud: Hva er iCloud?

Hva er iCloud?

iCloud gir sikker lagring av bilder, videoer, dokumenter, musikk, apper med mer – og holder dem oppdatert på alle enhetene dine. iCloud lar deg enkelt dele bilder, kalendere, posisjon og mer med venner og familie. Du kan til og med bruke iCloud til å finne enheten din hvis du mister den.

Slik fungerer iCloud

Når du har konfigurert iCloud på en iOS-enhet eller Mac, kan du logge på iCloud på andre enheter og datamaskiner med samme Apple-ID (dette trenger du bare å gjøre én gang). Deretter vil endringer du gjør på én enhet, dukke opp på alle de andre enhetene dine. Hvis du for eksempel oppretter et nytt album i Bilder på en Mac, vises albumet automatisk i Bilder-appen på iCloud.com i nettlesere på Mac og Windows, på iOS-enheter, på Apple Watch og på Apple TV.

Det samme Pages-dokumentet, vist på iPhone, iPad og en Mac

iCloud.com inkluderer også webversjoner av viktige iOS- og Mac-apper – som Mail, Kalender og Påminnelser – som du kan bruke fra enhver støttet nettleser.

Merk: Hvis du har en Windows-datamaskin og ikke har en Mac eller iOS-enhet, kan du få nettilgang til iCloud for å bruke Notater, Kontakter, Pages, Numbers og Keynote fra nettleseren din.

Du trenger en Apple-ID for å registrere deg for iCloud. Hvis du ikke har en, kan du opprette en når du logger deg på.

iCloud kommer med gratis iCloud-lagringsplass på 5 GB. Du kan oppgradere til mer lagringsplass for en liten månedlig kostnad.

Merk: Noen iCloud-funksjoner har minimum systemkrav. iCloud kan være utilgjengelig i enkelte områder, og iCloud-funksjonene kan variere med hvilket område du befinner deg i. Du finner mer informasjon på apple.com/icloud.

Publiseringsdato: 19.jun.2017