iCloud: Hva er iCloud?

iCloud knytter deg og Apple-enhetene dine sammen på fantastiske måter. iCloud sørger for at du alltid har den nyeste versjonen av viktig informasjon – både dokumenter, bilder, notater og kontakter – uansett hvilken enhet du bruker. iCloud lar deg enkelt dele bilder, kalendere, posisjon og mer med venner og familie. iCloud hjelper deg også med å finne enheten din hvis du mister den.

Har du ikke en iOS-enhet eller en Mac? Du kan fremdeles bruke iCloud-kontoen til å opprette og dele dokumenter og notater ved hjelp av en Mac- eller Windows-nettleser.

Det samme Pages-dokumentet, vist på iPhone, iPad og en Mac

Kom i gang ved å sette opp iCloud på iOS-enhetene, Mac, Apple Watch, Apple TV og Windows-maskinen eller få kun nettilgang til iCloud direkte på iCloud.com. Deretter kan du bruke iCloud.com i nettleseren på datamaskinen.

Her er noen måter du kan bruke iCloud på.

Bilder-ikon

Hold bildene oppdaterte

iCloud-bildebibliotek lagrer alle bildene og videoene dine trygt og holder
dem oppdatert på iCloud.com, iOS-enhetene dine, Macen din, Apple TV
og til og med på Windows-maskiner. Eventuelle redigeringer du gjør i
Bilder-appen, oppdateres automatisk overalt. Og med iCloud-bildedeling
er det enkelt å dele albumer med bilder og videoer med de personene du
velger, og invitere dem til å legge til bilder, videoer og kommentarer i delte
albumer. Finn ut mer.

iCloud Drive-ikon

Hold alle filene dine trygt lagret i iCloud

Organiser og lagre filene dine trygt i iCloud. Med macOS Sierra kan du
legge Skrivebord- og Dokumenter-mappene dine til i iCloud Drive og
holde alle dokumentene dine automatisk oppdatert på iCloud.com,
iOS-enheter, Mac og Windows-maskin. Finn ut mer.

Familiedeling-ikon

Del musikk, bøker, apper og annet med familien

Med familiedeling kan opptil seks familiemedlemmer dele kjøpene de har
gjort i iTunes Store, App Store og iBooks Store uten å måtte dele kontoer.
Du betaler for kjøp i Familiedeling med samme betalingskort, og styrer
barnas forbruk fra foreldrenes enhet. Du kan også dele bilder, en
familiekalender, påminnelser og lokasjoner. Finn ut mer.

Finn min iPhone-ikon

Finn iOS-enheter, Apple Watch eller Mac

Finn dine eller familiemedlemmers enheter på et kart. Spill av en lyd på
en enhet, lås og spor den eller fjernslett den. Finn ut mer.

Finn vennene mine-ikon

Finn venner og familie

Du, familien din og vennene dine kan dele plasseringer, følge hverandre
og se alles plassering på et kart. Finn ut mer.

Pages-, Numbers- og Keynote-ikoner

Pages, Numbers og Keynote

Hold Pages-, Numbers- og Keynote-dokumentene oppdatert med appene
på iCloud.com, iOS-enhetene og Macen. Finn ut mer om Pages, Numbers og Keynote.

Mail-, Kontakter-, Kalender-, Notater- og Påminnelser-ikoner

Mail, Kontakter, Kalender, Notater og Påminnelser

Hold e-post, kontakter, kalendere, notater og påminnelser oppdatert med
de tilhørende appene på iCloud.com, på iOS-enhetene dine og på Mac.
Finn ut mer om Mail, Kontakter, Kalender, Notater og Påminnelser.

iTunes-, App Store- og iBooks-ikoner

Musikk, apper og iBooks

Få kjøp fra iTunes Store, App Store og iBooks Store automatisk til alle
enheter og last ned tidligere kjøp når som helst. Finn ut mer.

Safari-ikon

iCloud-faner, bokmerker og leseliste i Safari

Se nettsidene du har åpne på Macen og iOS-enhetene (iCloud-fanene
dine). Les artikler fra leselisten, selv når du er frakoblet. Du kan også
bruke de samme bokmerkene på Macen, iOS-enheten og i Windows. Finn ut mer.

iCloud Nøkkelring-ikon

iCloud Nøkkelring

Hold passord, kredittkortinformasjon og annet oppdatert, og la iCloud
skrive det automatisk inn på Mac og iOS-enhetene dine. Finn ut mer.

iMovie-ikon

iMovie Theater

Se dine ferdige filmer og trailere på alle enhetene dine. Finn ut mer om
iMovie Theater for iPhone, iPad eller Mac.

Sikkerhetskopi-ikon

Sikkerhetskopier og gjenopprett

iCloud sikkerhetskopierer iOS-enheten din daglig og automatisk via Wi-Fi
når enheten er slått på, låst og tilkoblet en strømkilde. Du kan bruke
iCloud-sikkerhetskopien til å gjenopprette iOS-enheten din, eller til å
konfigurere en ny enhet. Finn ut mer.

Tilbake til min Mac-ikon

Tilbake til min Mac

Koble Macen trygt til en ekstern Mac via internett, og del deretter
skjermen eller filer fra den eksterne Macen. Finn ut mer.

iCloud-lagringsikon

iCloud-lagring

Med iCloud får du 5 GB kostnadsfri lagringsplass for e-post, dokumenter,
bilder og sikkerhetskopier av iOS-enheter. Kjøpt musikk, apper,
TV-programmer og bøker regnes ikke inn i den tilgjengelige
lagringsplassen. Finn ut mer.

Merk: iCloud krever internett-tilkobling, og noen iCloud-funksjoner krever at minstekrav til systemet er oppfylt. iCloud kan være utilgjengelig i enkelte områder, og iCloud-funksjonene kan variere fra område til område.

Publiseringsdato: 19.apr.2017