iCloud: Hva er iCloud?

Hva er iCloud?

iCloud knytter deg og Apple-enhetene dine sammen på fantastiske måter. iCloud sørger for at du alltid har den nyeste versjonen av viktig informasjon – både dokumenter, bilder, notater og kontakter – uansett hvilken enhet du bruker. iCloud lar deg enkelt dele bilder, kalendere, posisjon og mer med venner og familie. iCloud hjelper deg til og med å finne enheten din hvis du mister den.

Har du ikke en iOS-enhet eller en Mac? Du kan fremdeles bruke iCloud-kontoen til å opprette og dele dokumenter og notater ved hjelp av en Mac- eller Windows-nettleser.

Det samme Pages-dokumentet, vist på iPhone, iPad og en Mac

Kom i gang ved å sette opp iCloud på iOS-enhetene, Mac, Apple Watch, Apple TV og Windows-datamaskinen eller få nettilgang til iCloud direkte på iCloud.com. Deretter kan du bruke iCloud.com i nettleseren på datamaskinen.

Her er noen måter du kan bruke iCloud på.

Bilder-ikon

Hold bildene oppdaterte

iCloud-bildebibliotek lagrer alle bildene og videoene dine trygt og holder dem oppdatert på iCloud.com, iOS-enhetene dine, Macen din, Apple TV og til og med på Windows-datamaskiner. Eventuelle redigeringer du gjør i Bilder-appen, oppdateres automatisk overalt. Og med iCloud-bildedeling er det enkelt å dele albumer med bilder og videoer med de personene du velger, og invitere dem til å legge til bilder, videoer og kommentarer i delte albumer. Finn ut mer.

iCloud Drive-ikon

Hold alle filene dine trygt lagret i iCloud

Lagre og organiser alle slags filer trygt i iCloud. Med macOS Sierra kan du legge Skrivebord- og Dokumenter-mappene dine til i iCloud Drive og holde alle dokumentene dine automatisk oppdatert på iCloud.com, iOS-enheter, Mac og Windows-datamaskin. Finn ut mer.

Familiedeling-ikon

Del musikk, bøker, apper og annet med familien

Med familiedeling kan opptil seks familiemedlemmer dele kjøpene de har gjort i iTunes Store, App Store og iBooks Store uten å måtte dele kontoer. Du betaler for familiekjøp med samme betalingskort, og styrer barnas forbruk fra foreldrenes enhet. Du kan dessuten dele bilder, en familiekalender, påminnelser og lokasjoner. Finn ut mer.

Finn min iPhone-ikon

Finn iOS-enheten, Apple Watch eller Mac

Finn enhetene dine eller til familiemedlemmer på et kart. Spill av en lyd på en enhet, lås og spor den eller fjernslett den. Finn ut mer.

Finn vennene mine-ikon

Finn venner og familie

Du, familien din og vennene dine kan dele plasseringer, følge hverandre og se alles plassering på et kart. Finn ut mer.

Pages-, Numbers- og Keynote-ikoner

Pages, Numbers og Keynote

Hold Pages-, Numbers- og Keynote-dokumentene oppdatert med appene på iCloud.com, iOS-enhetene og Macen. Finn ut mer om Pages, Numbers og Keynote.

Mail-, Kontakter-, Kalender-, Notater- og Påminnelser-ikoner

Mail, Kontakter, Kalender, Notater og Påminnelser

Hold e-post, kontakter, kalendere, notater og påminnelser oppdatert med de tilhørende appene på iCloud.com, på iOS-enhetene dine og på Mac. Finn ut mer om Mail, Kontakter, Kalender, Notater og Påminnelser.

iTunes-, App Store- og iBooks-ikoner

Musikk, apper og iBooks

Få kjøp fra iTunes Store, App Store og iBooks Store automatisk til alle enheter og last ned tidligere kjøp når som helst. Finn ut mer.

Safari-ikon

iCloud-faner, bokmerker og leseliste i Safari

Se websidene du har åpne på Mac og iOS-enhetene (iCloud-fanene dine). Les artikler fra leselisten, selv når du er frakoblet. Du kan også bruke de samme bokmerkene på Macen, iOS-enheten og i Windows. Finn ut mer.

iCloud Nøkkelring-ikon

iCloud Nøkkelring

Hold passord, kredittkortinformasjon og annet oppdatert, og la iCloud skrive det automatisk inn på Mac og iOS-enhetene dine. Finn ut mer.

iMovie-ikon

iMovie Theater

Se dine ferdige filmer og trailere på alle enhetene dine. Finn ut mer om iPhone, iPad eller Mac.

Sikkerhetskopi-ikon

Sikkerhetskopiering og gjenoppretting

iCloud sikkerhetskopierer iOS-enheten din daglig og automatisk via Wi-Fi når enheten er slått på, låst og tilkoblet en strømkilde. Du kan bruke iCloud-sikkerhetskopien til å gjenopprette iOS-enheten din, eller til å konfigurere en ny enhet. Finn ut mer.

Tilbake til min Mac-ikon

Tilbake til min Mac

Koble Mac-en trygt til en ekstern Mac via Internett, og del deretter skjermen eller filer fra den eksterne Mac-en. Finn ut mer.

iCloud-lagringsikon

iCloud-lagring

Med iCloud får du 5GB kostnadsfri lagringsplass for e-post, dokumenter, bilder og sikkerhetskopier av iOS-enheter. Kjøpt musikk, apper, TV-programmer og bøker regnes ikke inn i den tilgjengelige lagringsplassen. Finn ut mer.

Merk: iCloud krever internett-tilkobling, og noen iCloud-funksjoner krever at minstekrav til systemet er oppfylt. iCloud kan være utilgjengelig i enkelte områder, og iCloud-funksjonene kan variere fra område til område.

Publiseringsdato: 15.des.2016
Nyttig?

Ytterligere kundestøtteinformasjon for produkter