Språk

iCloud: Legg til bilder i Min bildestrøm

Note:   På en Mac kan du legge til bilder manuelt selv om du valgte automatisk opplasting når du konfigurerte Min bildestrøm i iPhoto eller Aperture.

På en Mac med iPhoto eller Aperture

• Du finner instruksjoner i de følgende hjelpetemaene for iPhoto og Aperture:

Legg til bilder i Min bildestrøm i iPhoto

Overfør bilder mellom Aperture og Min bildestrøm manuelt

På en Windows-maskin

1. Velg iCloud-bilder under Favoritter i et mappevindu i Filutforsker (Windows 8) eller Windows Utforsker (Windows 7).

2. Dobbeltklikk på Min bildestrøm.

3. Klikk på Legg til bilder på verktøylinjen, velg ett eller flere bilder du vil legge til, og klikk så på Åpne.

Note:   Bilder i Min bildestrøm vises kronologisk etter når de ble tatt, ikke etter tidspunktet de ble lagt til i Min bildestrøm.

Hvis du har problemer med å legge til bilder i Min bildestrøm, kan du lese Apples brukerstøtteartikkel Få hjelp til å bruke Min bildestrøm.

For å se en liste over filtyper som kan legges til i My Photo Stream klikker du seksjonen "Hvilke bildeformater støttes av My Photo Stream?" I Apple-kundestøtteartikkelen Vanlige spørsmål om Min bildestrøm og se "Hvilke bildeformater støttes av Min bildestrøm?"

Sist endret: 23.feb.2015
Nyttig?
Ja
Nei

Ytterligere kundestøtteinformasjon for produkter