iCloud: Legg til bilder i Min bildestrøm

Legg til bilder i Min bildestrøm

Du kan manuelt legge til bilder fra iPhoto eller Aperture i Min bildestrøm. Du kan eksempelvis legge til bilder du tok med iOS-enheten eller importerte til datamaskinen din mens Min bildestrøm var slått av.

Merk: På en Mac kan du legge til bilder manuelt selv om du valgte automatisk opplasting (da du satte opp Min bildestrøm i iPhoto eller Aperture).

På en Mac med iPhoto eller Aperture

Hvis du har problemer med å legge til bilder i Min bildestrøm, kan du lese Apples brukerstøtteartikkel Få hjelp til å bruke Min bildestrøm.

For å se en liste over filtyper som kan legges til i My Photo Stream klikker du seksjonen «Hvilke bildeformater støttes av My Photo Stream?» i Apple-kundestøtteartikkelen Vanlige spørsmål om Min bildestrøm.

Publiseringsdato: 09.nov.2016
Nyttig?

Ytterligere kundestøtteinformasjon for produkter