Språk

iCloud: Legg til bilder i Min bildestrøm

Du kan manuelt legge til bilder fra iPhoto, Aperture og tradisjonelle Windows-maskiner i Min bildestrøm. Du kan eksempelvis legge til bilder du tok med iOS-enheten din eller importerte til datamaskinen din mens Min bildestrøm var slått av.

Merk: På en Mac kan du legge til bilder manuelt selv om du valgte automatisk opplasting når du satte opp Min bildestrøm i iPhoto eller Aperture.

På en Mac med iPhoto eller Aperture

Du finner instruksjoner i de følgende hjelpetemaene for iPhoto og Aperture:

Legg til bilder i Min bildestrøm i iPhoto

Overfør bilder mellom Aperture og Min bildestrøm manuelt

På en Windows-maskin

1. Velg iCloud-bilder under Favoritter i et mappevindu i Filutforsker (Windows 8) eller Windows Utforsker (Windows 7).

2. Dobbeltklikk Min bildestrøm.

3. Klikk Legg til bilder på verktøylinjen, velg ett eller flere bilder du vil legge til, og klikk så Åpne.

Hvis du har problemer med å legge til bilder i Min bildestrøm, kan du lese Apples brukerstøtteartikkel Få hjelp til å bruke Min bildestrøm.

For å se en liste over filtyper som kan legges til i Min bildestrøm klikker du seksjonen «Hvilke bildeformater støttes av Min bildestrøm?» I Apple-kundestøtteartikkelen Vanlige spørsmål om Min bildestrøm og se «Hvilke bildeformater støttes av Min bildestrøm?»

Sist endret: 01.sep.2015
Nyttig?
Ja
Nei

Ytterligere kundestøtteinformasjon for produkter