iCloud: offline

Den här artikeln har arkiverats och uppdateras inte längre av Apple.
offline

En iOS‑enhet är offline om den:

• Är avstängd

• Inte är ansluten till ett mobildatanät, som 3G, 4G, LTE eller Wi‑Fi

En Mac är offline om den:

• Är avstängd

• Inte är ansluten till internet med Wi‑Fi eller Ethernet

En Apple Watch är offline om den:

• Är avstängd

• Inte är ansluten till ett Wi‑Fi‑nätverk

• Inte är ansluten till iPhone

Obs! Apple Watch Series 3 eller senare (GPS + Cellular) är offline när den är avstängd eller när den inte har täckning för mobildata.

AirPods är offline om de:

• Inte har någon batteriladdning

• Befinner sig i fodralet

• Är utom räckhåll från en av dina iOS‑enheter (AirPods är inom räckhåll inom 10 meter)

Om en enhet är offline (eller om Hitta min iPhone försöker ansluta till enheten) visas en grå punkt bredvid enheten i listan Mina enheter.

Publiceringsdatum: 2019-apr-11