iCloud: Ei verkkoyhteydessä

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.
Ei verkkoyhteydessä

iOS‑laite ei ole verkkoyhteydessä, jos:

• Se on pois päältä

• Se ei ole yhteydessä dataverkkoon, kuten 3G, 4G, LTE tai Wi‑Fi

Mac ei ole verkkoyhteydessä, jos:

• Se on pois päältä

• Se ei ole yhteydessä internetiin Wi‑Fin tai Ethernetin välityksellä

Apple Watch ei ole verkkoyhteydessä, jos:

• Se on pois päältä

• Se ei ole yhteydessä Wi‑Fi-verkkoon

• Se ei ole yhteydessä iPhoneen

Huomaa: Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) tai tätä uudempi ei ole verkkoyhteydessä, kun sen virta on sammutettu tai se ei ole yhteydessä matkapuhelinverkkoon.

AirPodsit eivät ole verkkoyhteydessä, jos:

• Niiden akku on tyhjä

• Ne ovat kotelossaan

• Ne eivät ole jonkin iOS‑laitteesi kantaman sisällä (kantama on noin 10 metriä)

Jos laite ei ole verkkoyhteydessä tai jos Etsi iPhoneni yrittää muodostaa yhteyttä laitteeseen, laitteen vieressä on harmaa piste omien laitteiden luettelossa.

Julkaisupäivämäärä: 12.8.2019