iCloud: enheter

Den här artikeln har arkiverats och uppdateras inte längre av Apple.
enheter

Alla Mac‑datorer, iOS‑enheter, Apple Watch-enheter, Apple TV-enheter, AirPods eller Windows‑datorer som uppfyller systemkraven för de iCloud‑funktioner du vill använda och som är inloggade på iCloud med ditt Apple‑ID. En del funktioner är bara tillgängliga på vissa av enheterna. Information om krav och rekommendationer för varje funktion finns i Apple‑supportartikeln Systemkrav för iCloud.

Obs! iCloud kanske inte finns tillgängligt i alla områden och iCloud‑funktionerna kan variera beroende på område. Besök iCloud‑webbplatsen för mer information.

Publiceringsdatum: 2019-apr-11