iCloud: apparaten

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.
apparaten

Alle Mac-computers, iOS-apparaten, Apple Watches, Apple TV's, AirPods of Windows-computers die voldoen aan de iCloud-systeemvereisten voor de iCloud-functies die je wilt gebruiken, en waarmee je bent ingelogd bij iCloud met je Apple ID. Bepaalde functies zijn alleen op sommige apparaten beschikbaar. Lees voor vereisten en aanbevelingen voor elke functie het Apple Support-artikel Systeemvereisten voor iCloud.

Opmerking: iCloud is mogelijk niet beschikbaar in alle geografische gebieden en iCloud-functies kunnen per gebied verschillen. Raadpleeg de iCloud-website.

Publicatiedatum: 12-aug-2019