iCloud: Laitteet

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.
Laitteet

Kaikki Macit, iOS‑laitteet, Apple Watchit, Apple TV:t, AirPodsit tai Windows-tietokoneet, joilla olet kirjautunut iCloudiin Apple ID:lläsi ja jotka täyttävät iCloudin järjestelmävaatimukset niille iCloud-ominaisuuksille, joita haluat käyttää. Tietyt toiminnot ovat käytettävissä vain joillakin näistä laitteista. Lisätietoa kunkin toiminnon vaatimuksista ja suosituksista on Applen tukiartikkelissa iCloudin järjestelmävaatimukset.

Huomaa: iCloud ei välttämättä ole saatavilla kaikilla alueilla ja iCloudin toiminnot voivat vaihdella alueittain. Tarkista tiedot iCloud-sivustosta.

Julkaisupäivämäärä: 12.8.2019