macOS Sierra: Hvis du vil at en ny Macen skal «arve» sikkerhetskopiloggen

Hvis du vil at en ny Macen skal «arve» sikkerhetskopiloggen

Du kan flytte sikkerhetskopiloggen fra en Mac til en annen, men etter at den nye Macen har «arvet» sikkerhetskopiloggen, kan du ikke bruke sikkerhetskopiloggen på den opprinnelige Macen.

Du blir bedt om å angi om du vil at en ny Macen skal videreføre en sikkerhetskopi hvis du gjør ett av følgende:

• Bruk Overføringsassistent til å overføre innstillingene fra en gammel Mac til en ny.

• Bruk Overføringsassistent til å overføre innstillingene fra en Time Machine-sikkerhetskopi fra en gammel Mac til en ny.

• Klon disken du bruker for å starte Macen, eller flytt den fysisk fra en gammel Mac til en ny Mac.

• Bytt maskinens hovedkort.

Hvis du erstatter en gammel Macen, og hvis du vil at den nye skal bruke sikkerhetskopiene fra den gamle Macen, klikker du på Viderefør sikkerhetskopilogg.

Hvis du vil fortsette å bruke den gamle Macen, klikker du på Opprett ny sikkerhetskopi for å ta vare på den gamle sikkerhetskopiloggen og starte separate sikkerhetskopier for den nye Macen.

Publiseringsdato: 30.apr.2017