Find my iPhone: offline

Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.
offline

En iOS-enhet er offline hvis:

• Den er slått av

• Den ikke er koblet til et datanettverk, for eksempel 3G, 4G, LTE eller Wi-Fi

En Mac er offline hvis:

• Den er slått av

• Den ikke er koblet til Internett via Wi-Fi eller Ethernet

En Apple Watch er offline hvis:

• Den er slått av

• Den ikke er koblet til noe Wi-Fi-nettverk

• Den ikke er koblet til iPhone

Merk: Apple Watch Series 3 eller nyere (GPS + Cellular) er offline hvis den er slått av eller ikke har mobildekning.

AirPods er offline hvis:

• De er tomme for batteri

• De er i etuiet

• De er utenfor rekkevidden til en av iOS-enhetene dine – AirPods er innenfor rekkevidde innen ca. 10 meter

Dersom en enhet er offline (eller hvis Finn iPhone forsøker å koble seg til enheten), vises en grå prikk  ved siden av enheten i Mine enheter-listen.

Publiseringsdato: 04.sep.2019