Find my iPhone: Offline

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.
Offline

En iOS-enhed er offline i disse tilfælde:

• Den er slukket

• Den har ikke forbindelse til et datanetværk som f.eks. 3G, 4G, LTE eller Wi-Fi.

En Mac er offline i disse tilfælde:

• Den er slukket

• Den har ikke forbindelse til internettet via Wi-Fi eller Ethernet.

Et Apple Watch er offline i disse tilfælde:

• Det er slukket

• Det har ikke forbindelse til et Wi-Fi-netværk

• Det har ikke forbindelse til en iPhone.

Bemærk: Apple Watch Series 3 eller nyere (GPS + Cellular) er offline, når det er slukket eller ikke er tilknyttet en mobiltjeneste.

AirPods er offline i disse tilfælde:

• Batterierne er afladede

• De ligger i æsken

• De er uden for rækkevidde af dine iOS-enheder (AirPods' rækkevidde er ca. 10 meter)

Hvis en enhed er offline (eller hvis Find min iPhone forsøger at oprette forbindelse til enheden), vises der en grå prik  ud for enheden på listen Mine enheder.

Udgivelsesdato: 04-09-2019