Find my iPhone: Online

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.
Online

En iOS-enhed er online i disse tilfælde:

• Den er tændt (med eller uden adgangskodelås)

• Den har forbindelse til et datanetværk som f.eks. 3G, 4G, LTE eller Wi-Fi.

En Mac er online i disse tilfælde:

• Den er tændt

• Den har forbindelse til internettet via Wi-Fi eller Ethernet.

Et Apple Watch er online i disse tilfælde:

• Det er tændt

• Det har forbindelse til et Wi-Fi-netværk

• Det har forbindelse til en iPhone.

Bemærk: Apple Watch Series 3 eller nyere (GPS + Cellular) er online, når det er tændt og tilknyttet en mobiltjeneste.

AirPods er online i disse tilfælde:

• De er taget ud af æsken

• De er inden for ca. 10 meter af en af dine iOS-enheder.

Hvis en enhed er online, vises en grøn prik  ud for enheden på listen Mine enheder.

Udgivelsesdato: 04-09-2019