Keynote til Mac: Samarbejd om en delt Keynote-præsentation

Samarbejd om en delt Keynote-præsentation

Hvis du ejer en delt præsentation eller er blevet inviteret til at samarbejde, kan du efter at have åbnet præsentationen se de ændringer, som andre foretager i realtid, vise eller skjule redigeringsaktiviteten m.m.

Antallet af personer, der redigerer eller får vist præsentationen (dig selv ikke medregnet), vises på knappen Samarbejdspartnere på værktøjslinjen, og deres navne vises på listen med deltagere.

Accepter en invitation til at samarbejde

Når du modtager et link til en delt præsentation, afhænger det, der sker, når du klikker på linket, af den adgang og den tilladelse, som ejeren har indstillet, den version af Keynote og macOS, der er installeret på computeren, og om du er logget ind på iCloud.

  1. Klik på linket i den e-mail, den besked eller det opslag, du har modtaget.

  2. Log ind på iCloud med et Apple-id, hvis du bliver bedt om det, og følg eventuelle instruktioner.

    Præsentationen åbnes afhængigt af følgende:

    • På en Mac: Præsentationen åbnes i Keynote til Mac eller i Keynote til iCloud, afhængigt af om iCloud er indstillet på din Mac, om du er logget ind, hvor du klikkede på linket (f.eks. i Mail på Mac eller på en webside), og om macOS High Sierra 10.13 eller en nyere version og Keynote 9.1 eller en nyere version er installeret på computeren.

    • På iCloud.com på en Mac- eller Windows-computer: Hvis du er logget ind på iCloud.com i en webbrowser, åbnes præsentationen i Keynote til iCloud og føjes til præsentationsadministrationen og til iCloud.com.

    • På en iOS-enhed med iOS 11 eller en nyere version og Keynote 5.1 eller en nyere version: Præsentationen åbnes i Keynote på iOS-enheden og føjes til præsentationsadministrationen.

    • På en Android-enhed eller en iOS-enhed uden iOS 11 eller en nyere version og Keynote 5.1 eller en nyere version: Præsentationen åbnes i en browser, hvor du kan se den, men ikke redigere den.

Hvis du har problemer med at acceptere en invitation, skal du sikre dig, at din enhed opfylder kravene til iCloud og systemkravene.

Samarbejd om en delt præsentation

  1. Åbn den delte præsentation.

    Hvis du tidligere har åbnet præsentationen, skal du se efter den i mappen Keynote i iCloud Drive. Hvis du ikke ser præsentationen, skal du klikke på linket i den e-mail, den besked eller det opslag, du har modtaget, og logge ind, hvis du bliver bedt om det.

    Se “Accepter en invitation til at samarbejde,” ovenfor, hvis du ikke kan åbne præsentationen.

  2. Rediger præsentationen.

    Ændringer, som du og andre personer foretager af præsentationen, vises i realtid. Markører og tekst og objekter, der er valgt, viser med forskellige farver, hvor andre personer redigerer i øjeblikket. Flyt markøren over en farvet markør for at se, hvem der har foretaget ændringen.

  3. Gør et af følgende:

    •  Se, hvem der arbejder på præsentationen: Klik på knappen Samarbejdspartnereværktøjslinjen for at åbne listen med deltagere, der viser, hvem der har tilmeldt sig præsentationen, og hvem der i øjeblikket ser eller redigerer den.

      Antallet af personer, der redigerer eller får vist præsentationen (dig selv ikke medregnet), vises på knappen.

    •  Følg en persons redigeringer: Klik på den farvede prik ud for personens navn på listen med deltagere. Hvis du ikke kan se en farvet prik, har personen åbnet præsentationen, men deltager ikke aktivt.

    •  Skjul eller vis aktivitet (farvede markører eller valg): Vælg Oversigt > Skjul samarbejdsaktivitet eller Oversigt > Vis samarbejdsaktivitet (på Oversigtmenuen øverst på skærmen).

    • Løs konflikter: Hvis du ejer præsentationen, og der er konflikter, vises en dialog. Vælg den version, du vil beholde. Hvis du beholder mere end en version, er det stadig den nyeste, der deles.

Hvis du ser en advarsel på knappen Samarbejd knappen Samarbejde offline på værktøjslinjen, er computeren offline, og du kan først redigere præsentationen, når computeren er online igen. Kontroller din internetforbindelse, og vent, til computeren opretter forbindelse igen.

Afmeld en delt præsentation

Hvis du ikke længere vil have adgang til en præsentation, der er delt med dig, kan du fjerne dig selv fra listen med deltagere.

  1. Klik på knappen Samarbejdspartnereværktøjslinjen.

  2. Flyt markøren hen over dit navn, klik på de tre prikker, der vises, og vælg Fjern mig.

Hvis du fjerner dit navn fra listen med deltagere, fjernes præsentationen fra iCloud Drive. Hvis du senere vil have adgang til præsentationen igen, kan du bruge det oprindelige link til at åbne den.

Bemærk: Ikke alle funktionerne i Keynote kan bruges til en præsentation, der er delt med andre. Det kan du læse om i denne Apple-supportartikel.

Published Date: 10-07-2019
Helpful?