Numbers for iPhone: Använda objektstilar i ett Numbers-kalkylblad

Använda objektstilar i ett Numbers-kalkylblad

Ett snabbt sätt att ändra utseendet på ett objekt är att använda en objektstil på det. Varje mall innehåller objektstilar – uppsättningar av attribut som färger, ramar, skuggor och skuggor – som passar med den mall du använder.

När du har använt stilen på ett objekt kan du ändra utseendet på objektet mer genom att välja egna alternativ för t.ex. ramar eller färger.

Om du vill använda objektstilar med tabeller läser du Använda tabellstilar. Om du vill använda objektstilar med diagram läser du Använda diagramstilar.

Använda en stil på ett objekt

1. Tryck på en bild, form, textruta, linje, pil eller video. Tryck sedan på formatknappen.

Tips: Du kan spara tid genom att markera flera objekt och använda samma stil på alla samtidigt.

2. Tryck på Stil och använd sedan en stil genom att trycka på den.

Fliken Stil i menyn Format med formstilar överst och en färgkälla för fyllning under.
Published Date: 2019-jul-29
Helpful?