Numbers for iPhone: Objektityylien käyttäminen Numbers-laskentataulukossa

Objektityylien käyttäminen Numbers-laskentataulukossa

Nopea tapa muuttaa objektin ulkoasua on käyttää siinä objektityyliä. Kaikissa työpohjissa on objektityylejä (värien, reunojen, varjojen ja muiden ominaisuuksien yhdistelmiä), jotka on suunniteltu näyttämään hyvältä työpohjan kanssa.

Kun olet käyttänyt tyyliä objektissa, voit muuttaa sen ulkoasua lisää valitsemalla esim. omia reunus- tai värivaihtoehtoja.

Tyylin käyttäminen objektiin

1. Napauta kuvaa, kuviota, tekstilaatikkoa, viivaa, nuolta tai videota ja napauta sitten Muoto-painiketta.

Jos haluat käyttää objektityyliä taulukossa, katso Taulukon ruudukkoviivojen ja värien muuttaminen. Jos haluat käyttää objektityyliä kaaviossa, katso Kaaviotyylien käyttäminen.

2. Napauta Tyyli ja ota haluamasi tyyli käyttöön napauttamalla.

Muoto-valikon Tyyli-välilehti, jossa on ylhäällä kuviotyylejä ja niiden alla täyttövärin valitsin.
Published Date: 2.5.2019
Helpful?