Numbers for iPhone: Brug objektformater i et Numbers-regneark

Brug objektformater i et Numbers-regneark

Du kan hurtigt ændre udseendet på et objekt ved at anvende et objektformat på det. Hver skabelon indeholder objektformater. Et objektformat er et sæt egenskaber som farver, rammer og skygger, som er designet, så de ser godt ud med skabelonen.

Når du har anvendt et format på et objekt, kan du ændre objektets udseende yderligere ved at vælge dine egne indstillinger til f.eks. ramme eller farve.

Anvend et format på et objekt

1. Tryk på et billede, en figur, et tekstfelt, en streg, en pil eller en video, og tryk derefter på knappen Format.

Se Rediger en tabels netlinjer og farver, hvis du vil anvende et objektformat til en tabel. Se Brug diagramformater, hvis du vil anvende et objektformat til et diagram.

2. Tryk på Format, og tryk derefter på et format for at anvende det.

Fanen Format til menuen Format med figurformater øverst og derunder farvefeltet Fyld.
Published Date: 01-05-2019
Helpful?