Numbers for iPhone: Een weerspiegeling of schaduw toevoegen aan een object in een Numbers-spreadsheet

Een weerspiegeling of schaduw toevoegen aan een object in een Numbers-spreadsheet

Je kunt een weerspiegeling en een schaduw toevoegen aan afbeeldingen, vormen, tekstvakken, lijnen, pijlen en video's.

Vier bomen met verschillende weerspiegelingen en schaduwen. De eerste boom heeft een weerspiegeling, de tweede boom heeft een contactschaduw, de derde boom heeft een kromme schaduw en de vierde boom heeft een slagschaduw.

Een weerspiegeling toevoegen

1. Tik om een object te selecteren of selecteer meerdere objecten.

2. Tik op de opmaakknop en tik op 'Stijl'.

3. Tik om 'Weerspiegeling' in te schakelen en sleep de schuifknop om de weerspiegeling meer of minder zichtbaar te maken.

Schaduw toevoegen

1. Tik om een object te selecteren of selecteer meerdere objecten.

2. Tik op de opmaakknop en tik op 'Stijl'.

3. Schakel 'Schaduw' in en tik vervolgens op een schaduwstijl.

Publicatiedatum: 25-jul-2019