Pages per iCloud: Last opp et dokument til Pages for iCloud

Last opp et dokument til Pages for iCloud

Du kan laste opp et Pages for Mac- eller Microsoft Word-dokument til Pages for iCloud slik at du kan redigere det på nettet. Du kan også laste opp filer lagret i ren tekst (med .txt-filendelsen), Rich Text Format (med .rtf-filendelsen) eller Rich Text Format Directory-format (med .rtfd-filendelsen).

Velg ett av følgende:

• Ha Pages-skrivebordet i Bla gjennom-visning og dra et dokument fra datamaskinen til Pages-skrivebordet.

• Klikk på Last opp-knappen på verktøylinjen på Pages-skrivebordet, velg et dokument og klikk på Velg eller Åpne.

Note: Du oppdager kanskje noen forskjeller mellom arbeid med dokumenter i Pages for Mac, Pages for iOS og Pages for iCloud. Se Jobbe med Pages-, Numbers- og Keynote-filer på iCloud.com for mer informasjon.

Published Date: 09.aug.2019
Helpful?