Pages voor iCloud: Een document naar Pages voor iCloud uploaden

Een document naar Pages voor iCloud uploaden

Je kunt een document dat is aangemaakt in Pages voor Mac of in Microsoft Word uploaden naar Pages voor iCloud zodat je het kunt bewerken op het internet. Je kunt tevens bestanden uploaden die bewaard zijn in platte tekst (met een .txt-extensie), Rich Text Format (met een .rtf-bestandsnaamextensie), of Rich Text Format Directory (met een .rtfd-bestandsnaamextensie).

Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Met de documentmanager in bladerweergave, sleep je een document van je computer naar de documentmanager.

• In de documentmanager klik je op de knop 'Upload' in de knoppenbalk, selecteer je een document, en klik je vervolgens op 'Kies' of 'Open'.

Opmerking: Mogelijk bemerk je een aantal verschillen tussen werken met een document in Pages voor Mac of Pages voor iOS en Pages voor iCloud. Meer informatie vind je in Werken met Pages-, Numbers- en Keynote-bestanden op iCloud.com.

Published Date: 8-aug-2019
Helpful?