Pages:iCloud: Dokumentin lähettäminen Pages iCloudille ‑ohjelmaan

Dokumentin lähettäminen Pages iCloudille ‑ohjelmaan

Voit lähettää Macin Pagesilla tai Microsoft Wordilla luotuja tiedostoja iCloudiin, jotta voit muokata niitä verkossa. Voit lisäksi tuoda pelkkänä tekstinä tallennettuja tiedostoja (.txt-tiedostot), .rtf-tiedostoja ja .rtfd-tiedostoja.

Tee jokin seuraavista:

• Kun olet dokumenttinäkymän selausnäkymässä, vedä dokumentti tietokoneestasi dokumenttinäkymään.

• Klikkaa dokumenttinäkymässä työkalupalkin Lähetä-painiketta , valitse haluamasi dokumentti ja klikkaa sitten Valitse tai Avaa.

Huomaa: Saatat huomata joitain eroja, kun käsittelet dokumentteja Macin Pagesissa, iOS:n Pagesissa ja Pages iCloudille -ohjelmassa. Saat lisätietoja ohjeartikkelista Pagesin, Numbersin ja Keynoten käyttö iCloud.comissa.

Published Date: 9.8.2019
Helpful?