Pages til iCloud: Overfør et dokument til Pages til iCloud

Overfør et dokument til Pages til iCloud

Du kan overføre et dokument, der er oprettet i Pages til Mac eller i Microsoft Word til Pages til iCloud, så kan redigere det på internettet. Du kan også overføre arkiver, der er gemt som almindelig tekst (med arkivendelsen .txt), RTF-arkiver (med arkivendelsen .rtf) eller RTFD-arkiver (med arkivendelsen .rtfd).

Gør en af følgende:

• Mens dokumentadministrationen er i visningen til gennemsyn, skal du trække et dokument fra din computer til dokumentadministrationen.

• I dokumentadministrationen skal du klikke på knappen Overfør på værktøjslinjen, vælge et dokument og derefter klikke på Vælg eller Åbn.

Bemærk: Du vil måske se nogle forskelle mellem at arbejde med et dokument i Pages til Mac eller Pages til iOS og Pages til iCloud. Du kan finde flere oplysninger under Arbejde med arkiver i Pages, Numbers og Keynote på iCloud.com.

Published Date: 08-08-2019
Helpful?