iMovie for Mac: Klipin pyörittäminen

Klipin pyörittäminen

Voit pyörittää klippiä ennen elokuvaan lisäämistä tai sen jälkeen.

Videoklipin tai kuvan pyörittäminen

1. Valitse selaimessa tai aikajanalla klippi, jota haluat pyörittää.

2. Saat rajaussäätimet näkyviin klikkaamalla Rajaus-painiketta.

Säädinpalkin Rajaus-painike
  3. Tee jokin seuraavista:

• Klipin pyörittäminen myötäpäivään: Klikkaa rajaussäädinten oikealla puolella olevaa Pyöritä myötäpäivään -painiketta.

• Klipin pyörittäminen vastapäivään: Klikkaa rajaussäädinten oikealla puolella olevaa Pyöritä vastapäivään -painiketta.

Katseluikkuna, jossa näkyy 180 astetta pyöritetty klippi
  4. Jos haluat käyttää muutosta, klikkaa rajaussäätimien Käytä-painiketta .

Jos haluat nollata kaikki rajaus- ja pyörityssäädöt, klikkaa Nollaa-painiketta.

Julkaisupäivämäärä: 11.10.2019