iMovie til Mac: Slå automatiske overgange fra

Slå automatiske overgange fra

Nogle projekttemaer tilføjer starttitler og overgange, mens du redigerer din film, hvis automatisk indhold er slået til i projektindstillingerne. Hvis du vil føje manuelle overgange til din film, skal du først slå automatisk indhold fra.

Slå automatisk indhold fra

• Klik på Indstillinger i øverste højre hjørne af tidslinjen, og fravælg derefter afkrydsningsfeltet “Automatisk indhold”.

Når du har slået automatiske overgange fra i projektindstillingerne, føjes der ikke overgange til filmen automatisk, når du tilføjer nyt indhold, men eksisterende overgange og titler bevares.

Udgivelsesdato: 07-11-2017