AirPort Utility 6.x: Mijn USB-printer reageert niet

Mijn USB-printer reageert niet

Als het niet mogelijk is om documenten vanaf computers in het netwerk af te drukken nadat u een printer hebt aangesloten op de USB-poort  van een basisstation in uw draadloze netwerk, probeert u de volgende suggesties om het probleem op te lossen.

• Controleer de stroomtoevoer:
    Controleer of de printer op een stopcontact is aangesloten en is ingeschakeld. Als de printer is ingeschakeld, schakelt u deze uit, wacht u enkele seconden en schakelt u de printer weer in.
  • Controleer de kabels:
    Controleer of de kabels correct zijn aangesloten op de printer en op de USB-poort  van het draadloze apparaat.
  • Op clientcomputers:
  • Op een Mac:
    Kies Apple-menu > 'Systeemvoorkeuren' en klik op 'Printers en scanners'.

Verwijder de printer door deze te selecteren en op de knop met het minteken  te klikken.

Voeg de printer vervolgens weer toe aan de lijst door op de knop met het plusteken  te klikken en de printer te selecteren. Als de printer niet in de lijst staat, klikt u op de knop met het plusteken . Wanneer u de printer hebt gevonden, klikt u nogmaals op dezelfde knop.

• Op een Windows-computer:
    Installeer Bonjour voor Windows en volg daarna de instructies op het scherm om de printer aan te sluiten.
  • Raadpleeg de handleiding van de printer:
    Sommige USB-printers zijn niet compatibel met AirPort. Raadpleeg de handleiding van de printer of de website van de fabrikant.
  • Publicatiedatum: 15 jan. 2016