VoiceOver til Mac: Få VoiceOver til at ignorere den næste tastetryk

This article has been archived and is no longer updated by Apple.
Få VoiceOver til at ignorere den næste tastetryk

Programmer kan bruge VoiceOver-kombitasten sammen med en anden tast til at udføre en handling. Hvis du bruger VoiceOver og vil bruge programmets kommando, kan du bede VoiceOver om at ignorere den næste tastkombination.

Bemærk: VO repræsenterer VoiceOver-kombitasten.

• Tryk på VO-Tab.

VoiceOver ignorerer programkommandoen, når du trykker på kommandotasterne.

Du kan ændre mange tastaturgenveje til programmer i vinduet Genveje i Tastatur.

Published Date: 19-09-2017
Helpful?