Mail voor Mac: Het certificaat van een server kan niet worden gecontroleerd

Het certificaat van een server kan niet worden gecontroleerd

Als de e-mailserver een SSL-certificaat gebruikt dat is ondertekend door een onbekende instantie (zoals een zelfondertekend certificaat), wordt in Mail een bericht weergegeven dat de identiteit van de e-mailserver niet kan worden gecontroleerd. U kunt in dit geval wel verbinding met de e-mailserver maken, maar telkens wanneer u Mail opent, blijft het programma u waarschuwen. Om dit bericht uit te schakelen, moet u aangeven dat u het certificaat van de e-mailserver vertrouwt.

Published Date: 9 mei 2017
Helpful?