Mail for Mac: Hvis Mail ikke kan verifisere en tjeners sertifikat

Hvis Mail ikke kan verifisere en tjeners sertifikat

Hvis en e-posttjener bruker et SSL-sertifikat som er signert av en ukjent utsteder (som et selvsignert sertifikat), viser Mail en melding med beskjed om at programmet ikke kan verifisere identiteten til e-posttjeneren. Selv om du kan koble til e-posttjeneren, vil Mail fortsatt advare deg hver gang du åpner Mail. Hvis du vil at meldingen ikke skal vises lenger, angir du at du godtar e-posttjenerens sertifikat.

Publiseringsdato: 9. mai 2017