Mail för Mac: certifikat

Den här artikeln har arkiverats och uppdateras inte längre av Apple.
certifikat

Ett certifikat är en bilaga till ett elektroniskt dokument som medger säker överföring av information på internet. Certifikat används av webbläsare samt e-post- och SMS-program.

När du kommunicerar med en säker plats är informationen som skickas till och från platsen krypterad. Detta skyddar din inloggningsinformation, dina kreditkortsnummer, adresser och andra känsliga uppgifter.

I macOS är certifikat en del av din digitala identitet och lagras i din nyckelring. Du hanterar dina certifikat och nyckelringar med Nyckelhanterare.

Publiceringsdatum: 2017-maj-09