Mail voor Mac: Een certificaat vertrouwen

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.
Een certificaat vertrouwen

Als een server of handtekening niet kan worden gecontroleerd, kunt u het certificaat doornemen.

1. Klik in het venster 'Certificaat controleren' op 'Toon certificaat'.

2. Lees het certificaat door en als u voldoende vertrouwen in de server of de handtekening hebt, schakelt u het aankruisvak in om aan te geven dat u het certificaat altijd vertrouwt of om aan te geven dat de handtekening geldig is.

Voor informatie over de huidige vertrouwensbeleidinstellingen, klikt u op het driehoekje voor 'Details'. Zie Vertrouwensbeleid voor certificaten voor meer informatie.

3. Klik op 'Verbind' of 'OK'. Geef desgevraagd uw accountwachtwoord op.

Als het certificaat een rootcertificaat is, voert u de naam en het wachtwoord van een beheerder van de Mac in.

U kunt het vertrouwensbeleid van een certificaat later wijzigen met behulp van Sleutelhangertoegang.

Publicatiedatum: 9 mei 2017