OS X El Capitan: Juster skærmens opløsning

This article has been archived and is no longer updated by Apple.
Juster skærmens opløsning

Din skærms opløsning afgør størrelsen på tekst og objekter på skærmen. Som standard er opløsningen på skærmen indstillet til at vise den skarpeste tekst og de mest detaljerede billeder. Det er bedst at bruge standardopløsningen, men du kan indstille opløsningen manuelt, så tekst og objekter forstørres på skærmen, eller så de formindskes, og du får mere plads på skærmen.

Afhængigt af hvordan du justerer opløsningen, kan der være for lidt plads på skærmen til nogle programmer. Brug af en skaleret opløsning kan have indflydelse på ydeevnen.

Indstil opløsningen på hovedskærmen

1. Vælg Apple > Systemindstillinger, klik på Skærm, og klik derefter på Skærm.

2. Vælg Skaleret, og vælg derefter en af de mulige skalerede opløsninger.

Indstil opløsningen til en tilsluttet skærm

Hvis du har flere skærme, er der flere muligheder for opløsning.

1. Når skærmen er tilsluttet, skal du vælge Apple > Systemindstillinger, klikke på Skærm og derefter klikke på Skærm.

2. Tryk på Alternativtasten, mens du klikker på Skaleret, for at se ekstra opløsninger til den anden skærm. Vælg derefter en af de skalerede opløsninger til den anden skærm.

Published Date: 19-09-2017
Helpful?