OS X El Capitan: Tillegg-valgpanelet

This article has been archived and is no longer updated by Apple.
Tillegg-valgpanelet

Bruk Tillegg-valgpanelet til å aktivere og deaktivere Mac-tillegg fra Apple og tredjeparter. Mac-tillegg, for eksempel Merking, gir ekstra funksjonalitet til programmer eller Finder.

I Tillegg-valgpanelet kan du også velge objektene du vil vise i Del-menyen, og velge widgetene du vil vise i I dag-visningen i Varslingssenter. Hvis du vil åpne valgpanelet, velger du Apple-menyen > Systemvalg og klikker deretter på Tillegg.

Alt

Se alle tillegg som er installert på Mac-maskinen. Dette er tillegg som er laget av tredjepartsutviklere.

Hvis tillegget er et innholdstillegg som aktiverer ekstra funksjonalitet i programmer, ser du en Handlinger-avkrysningsrute under tillegget. Hvis det er et Finder-tillegg, ser du en Finder-avkrysningsrute. Marker avkrysningsruten for å aktivere tillegget.

Handlinger

Se alle innholdstillegg som er installert på Mac-maskinen. Marker et innholdstillegg for å gjøre det tilgjengelig i programmer.

Hvis for eksempel Merking er markert, kan du tegne på bilder og signere dokumenter i Mail, TextEdit og andre programmer.

Finder

(kun tilgjengelig hvis du har Finder-tillegg installert)

Se alle Finder-tillegg som er installert på Mac-maskinen. Marker et Finder-tillegg for å gjøre det tilgjengelig i Finder.

Bilder

(kun tilgjengelig hvis du har Bilder-tillegg installert)

Se alle Bilder-tillegg som er installert på Mac-maskinen. Marker et Bilder-tillegg for å gjøre det tilgjengelig i Bilder mens du redigerer bilder.

Del-meny

Marker objektene du vil ha i Del-menyen, og i Sosialt-widgeten i I dag-visningen i Varslingssenter.

• Del-menyen er tilgjengelig i flere programmer, inkludert Safari, Kontakter og Finder. Hvis et objekt er markert, men du ikke ser det i et programs Del-meny, kan du ikke bruke det objektet for deling i det programmet.

• Kun objekter som tillater publisering eller meldinger kan vises i Sosialt-widgeten.

I dag

Marker widgeter, for eksempel Finn venner, du vil vise i I dag-visningen i Varslingssenter.

Du kan også vise eller skjule widgeter direkte i I dag-visningen.

Published Date: 18.sep.2017
Helpful?