OS X El Capitan: Rediger kombitaster

This article has been archived and is no longer updated by Apple.
Rediger kombitaster

Du kan ændre virkemåden af følgende kombitaster: Skiftelås, ctrl, Alternativ og Kommando. Det er nyttigt, hvis du er vant til et tastaturlayout, der er anderledes end dit nuværende tastatur.

Ctrl-tasten på tastaturer til UNIX- og Sun-computere er f.eks. anbragt, hvor Skiftelåsen er anbragt på Apple-tastaturer. Det kan være generende, hvis du bruger blindskrift. Du kan løse problemet ved at ændre Skiftelåsens virkemåde, så den virker som ctrl-tasten i stedet.

1. Vælg Apple > Systemindstillinger, og klik derefter på Tastatur.

2. Klik på Tastatur, og klik derefter på Kombitaster.

3. Klik på lokalmenuen til hver af de kombitaster, du vil ændre, og vælg en handling.

Du vender tilbage til originalindstillingerne ved at klikke på Gendan standarder.

Published Date: 15-09-2017
Helpful?