Safari til macOS Sierra: Bed websteder om ikke at spore dig i Safari

Nogle websteder sporer dine browseraktiviteter, når du bruger webstedet, og på den måde kan de bedre vælge, hvad de skal vise dig. Du kan få Safari til at bede websteder – og andre, som forsyner disse steder med indhold, inkl. annoncører – om ikke at spore dig.

Når denne mulighed er slået til, vil Safari bede webstedet om, at du ikke bliver sporet, hver gang du indlæser indhold, men webstedet bestemmer selv, om det vil efterkomme denne anmodning.

• Vælg Safari > Indstillinger, klik på Anonymitet, og vælg derefter “Bed websteder om ikke at spore mig”.

Udgivelsesdato: 07-09-2017