iCloud: Overzicht Contacten

Overzicht Contacten

Je kunt je contacten ordenen zodat je ze gemakkelijk kunt vinden via 'Contacten' op iCloud.com. Wijzigingen die je aanbrengt, worden automatisch overal weergegeven waar je iCloud instelt voor Contacten. Je hoeft met je apparaat geen verbinding te maken met je computer om je contacten up-to-date te houden.

• Op iPhone, iPad, iPod touch of Mac: wijzigingen worden in je Contacten-app weergegeven.

• In Windows: wijzigingen worden in Microsoft Outlook weergegeven.

Elk contact wordt weergegeven op een virtuele kaart die een vCard wordt genoemd. Je kunt vCards delen met anderen en je kunt vCards toevoegen die met jou worden gedeeld. Raadpleeg voor meer informatie Contactgegevens importeren en Contactgegevens exporteren.

Als je iCloud Contacten wilt gebruiken, ga je naar icloud.com/contacts en log je in met je Apple ID (als je nog niet bent ingelogd).

Als je al een andere iCloud-app gebruikt, klik je op de naam van de app boven in het iCloud.com-venster en klik je vervolgens op 'Contacten'.

Gebruik voor iCloud Contacten een browser die wordt aanbevolen in het Apple Support-artikel Systeemvereisten voor iCloud.

Publicatiedatum: 23-okt-2017