iTunes 12 for Windows: Muziek en video‘s importeren die al op de computer staan

Muziek en video's importeren die al op de computer staan

Als er audio- of videobestanden op uw computer staan, kunt u deze importeren in iTunes zodat ze worden weergegeven in de iTunes-bibliotheek.

Als u materiaal uit MusicMatch Jukebox of Audible Manager naar de iPod, iPhone of iPad wilt kopiëren, moet u het eerst in iTunes importeren.

Onderdelen van uw computer aan uw iTunes-bibliotheek toevoegen

Voer een van de volgende stappen uit:

• Sleep een bestand of map vanaf het bureaublad naar het iTunes-venster.

Als u een map toevoegt, worden alle bestanden in de map aan de bibliotheek toegevoegd.

• Kies in iTunes 'Bestand' > 'Aan bibliotheek toevoegen', selecteer een bestand of map en klik op 'Openen'.

Standaard wordt tegelijk met het toevoegen van onderdelen aan de iTunes-bibliotheek een verwijzing naar elk bestand in de map 'iTunes' geplaatst. Het oorspronkelijke bestand blijft op de huidige locatie staan. Meer informatie over het kopiëren van bestanden naar de map 'iTunes' in plaats van een verwijzing naar de bestanden in deze map te plaatsen, is te vinden in De opslaglocatie voor uw iTunes-bestanden wijzigen. Als het om een niet-beveiligd WMA-bestand gaat en Windows Media Player Series 9 of hoger op de computer is geïnstalleerd, wordt een kopie van het bestand gemaakt en aan de iTunes-bibliotheek toegevoegd. Het oorspronkelijke WMA-bestand blijft hierbij ongewijzigd. U kunt geen beveiligde WMA-bestanden of beveiligde WMV-bestanden aan iTunes toevoegen.

Last Modified: 31-mei-2016
Helpful?
32% of people found this helpful.

Additional Product Support Information