iTunes for Windows: Tietokoneella olevan musiikin ja videoiden tuominen

Tietokoneella olevan musiikin ja videoiden tuominen

Jos tietokoneessa on ääni- tai videotiedostoja, voit tuoda ne iTunesiin, jolloin ne näkyvät iTunes-kirjastossa.

Jos haluat lisätä sisältöä Managerista iPodiin, iPhoneen tai iPadiin, sinun on ensin tuotava sisältö iTunesiin.

Tietokoneella olevien kohteiden lisääminen iTunes-kirjastoon

Tee jompikumpi seuraavista:

• Vedä tiedosto tai kansio työpöydältä iTunes-ikkunaan.

Jos lisäät kansion, kaikki sen sisältämät tiedostot lisätään kirjastoon.

• Valitse iTunesissa Tiedosto > Lisää kirjastoon tai Lisää kansio kirjastoon, etsi tiedosto tai kansio ja klikkaa Avaa.

Oletuksena kohteiden lisääminen iTunes-kirjastoon luo viitteen tiedoston nykyiseen sijaintiin; alkuperäinen tiedosto säilyy nykyisessä paikassa ellet valitse ”Kopioi tiedostot iTunes Media -kansioon, kun ne lisätään kirjastoon”: Jos haluat tietoja tiedostojen kopioimisesta iTunes-kansioon niihin viittaamisen sijasta, katso iTunes-tiedostojen tallennuspaikan vaihtaminen. Jos tiedosto on suojaamaton WMA-tiedosto ja käytössäsi on Windows Media Player Series 9 tai uudempi, iTunes tekee kopion tiedostosta ja lisää sen iTunes-kirjastoosi. Alkuperäinen WMA-tiedosto säilyy muuttumattomana. Suojattuja WMA- tai WMV-tiedostoja ei voida lisätä iTunesiin.

Published Date: 31.3.2017
Helpful?