iTunes 12 for Windows: Tietokoneella olevan musiikin ja videoiden tuominen

Tietokoneella olevan musiikin ja videoiden tuominen

Jos tietokoneella on ääni- tai videotiedostoja, voit tuoda ne iTunesiin, jolloin ne näkyvät iTunes-kirjastossa.

Jos haluat lisätä sisältöä MusicMatch Jukeboxista tai Audible Managerista iPodiin, iPhoneen tai iPadiin, sinun on ensin tuotava sisältö iTunesiin.

Tietokoneella olevien kohteiden lisääminen iTunes-kirjastoon

Tee jompikumpi seuraavista:

• Vedä tiedosto tai kansio työpöydältä iTunes-ikkunaan.

Jos lisäät kansion, kaikki sen sisältämät tiedostot lisätään kirjastoon.

• Valitse iTunesissa Tiedosto > Lisää kirjastoon, etsi tiedosto tai kansio ja klikkaa Avaa.

Kohteiden lisääminen iTunes-kirjastoon sijoittaa oletusarvoisesti osoittimen kuhunkin äänitiedostoon iTunes-kansiossa. Alkuperäinen tiedosto säilyy nykyisessä paikassa. Jos haluat tietoja tiedostojen kopioimisesta iTunes-kansioon niihin viittaamisen sijasta, katso iTunes-tiedostojen tallennuspaikan vaihtaminen. Jos tiedosto on suojaamaton WMA-tiedosto ja käytössäsi on Windows Media Player Series 9 tai uudempi, iTunes tekee kopion tiedostosta ja lisää sen iTunes-kirjastoosi. Alkuperäinen WMA-tiedosto säilyy muuttumattomana. Suojattuja WMA- tai WMV-tiedostoja ei voida lisätä iTunesiin.

Last Modified: 31.5.2016
Helpful?
38% of people found this helpful.

Additional Product Support Information