iTunes voor Mac: Werken met Nike + iPod op een iPod of iPhone

Werken met Nike + iPod op een iPod of iPhone

U kunt iTunes gebruiken om work-outgegevens van Nike + iPod te bekijken (beschikbaar op de iPod nano, iPod touch van de derde generatie of nieuwer of iPhone 3GS of nieuwer, sensor wordt afzonderlijk verkocht). U kunt iTunes ook gebruiken om uw work-outgegevens naar nikeplus.com te versturen. Als u uw work-outgegevens naar nikeplus.com verstuurt, kunt u uw totale work-outgeschiedenis bekijken en analyseren. Zo zijn uw gegevens altijd beschikbaar, zelfs wanneer u de software op de iPod hebt hersteld.

Nadat u zich hebt aangemeld voor een gratis Nike +-account, kunt u uw work-outgegevens automatisch naar de website versturen. Op deze website kunt u uw prestaties bijhouden, bepaalde doelen instellen, uw resultaten vergelijken met die van anderen en een wedstrijd houden met andere Nike + iPod-gebruikers. U kunt op elk gewenst moment een nieuwe account aanmaken op nikeplus.com. Als u bijvoorbeeld met andere gezinsleden een Nike + iPod deelt, is het handig om meerdere accounts te gebruiken.

U kunt de work-outgegevens voor een Nike +-sensor in een aparte Nike +-account opslaan, maar u kunt ook voor meerdere sensoren dezelfde account gebruiken. De sensoren worden standaard Sensor 1, Sensor 2, enzovoort genoemd. U kunt echter ook een andere naam opgeven (bijvoorbeeld "Hardlopen", "Crosstrainers", enzovoort), zodat u in één oogopslag ziet om welke work-outgegevens het gaat.

Uw work-outgegevens naar nikeplus.com versturen

1. Voltooi een of meer work-outs met uw Nike +-schoenen en een Nike + iPod-ontvanger.

2. Sluit uw apparaat aan en klik op de apparaatknop linksboven in het iTunes-venster.

De geselecteerde apparaatknop boven in het iTunes-venster
  3. Klik op 'Nike + iPod' in de zijbalk aan de linkerkant.

4. Selecteer 'Work-outgegevens automatisch naar nikeplus.com versturen'.

5. Als u nog geen nike.com-account hebt, klikt u op 'Maak Nike-account aan' en volgt u de instructies op het scherm.

Een andere naam voor een sensor opgeven

1. Sluit uw apparaat aan en klik op de apparaatknop linksboven in het iTunes-venster.

De geselecteerde apparaatknop boven in het iTunes-venster
  2. Klik op 'Nike + iPod' in de zijbalk aan de linkerkant.

3. Kies 'Bewerken' uit het menu 'Sensor'.

4. Typ de nieuwe naam in het venster dat verschijnt.

Raadpleeg voor meer informatie over kalibratie van de sensor de documentatie bij uw Nike + iPod Sport Kit of lees dit ondersteuningsartikel van Apple: Uw Nike + iPod Sport Kit of Sensor kalibreren.

Publicatiedatum: 31-mrt-2017