Find my iPhone: Fjern enheten din

Fjern enheten din

Hvis du ikke lenger bruker en iOS-enhet, Apple Watch, AirPods eller Mac, kan du fjerne enheten fra Finn iPhone. Når du fjerner en enhet, fjernes den fra listen over enheter og aktiveringslåsen slås av.

Du må påse at du sletter innholdet og innstillingene før du gir bort eller selger enheten din (via Innstillinger > Generelt > Nullstill > Slett alt innhold og alle innstillinger). Hvis du sletter innholdet, slås også Finn iPhone og aktiveringslåsen av. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Apple-kundestøtteartikkelen Dette bør du gjøre før du selger, gir bort eller bytter inn en iPhone, iPad eller iPod touch. Hvis du vil ha mer informasjon om hva du må gjøre før du selger eller gir bort Apple Watch, kan du se Selg, gi bort, eller beskytt en Apple Watch du har mistet i Apple Watch-brukerhåndboken.

Merk: Apple Watch og AirPods blir værende i Finn iPhone inntil du fjerner alle enheter som er koblet sammen med dem.

Fjern en iOS-enhet eller Mac

• På en iOS-enhet: Gå til Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud (eller Innstillinger > iCloud), og så trykker du for å slå av Finn [enhet]. Skriv inn Apple-ID-passordet og klikk på Slå av.

• På Mac: Velg Apple-menyen  > Systemvalg, klikk på iCloud og velg bort Finn Mac. Skriv inn Apple-ID-passordet og klikk på Fortsett.

Merk: Du kan også fjerne enheten ved å slå av iCloud på enheten. Hvis du slår av iCloud, blir alle iCloud-funksjoner på enheten slått av.

Fjern Apple Watch eller AirPods

For å fjerne Apple Watch eller AirPods må du sørge for at de er offline, og så fjerne dem fra Finn iPhone på iCloud.com.

Merk: Du kan også fjerne Apple Watch ved å følge instruksjonene i Fjern en iOS-enhet, Apple Watch eller Mac du ikke har lenger. Du kan senere gjenopprette Apple Watch fra en iCloud- eller iTunes-sikkerhetskopi.

1. Gjør ett av følgende:

• Slå av Apple Watch.

• Putt AirPods i etuiet.

2. Logg på Finn iPhone på denne enheten med Apple-ID-en din (den du bruker til iCloud).

3. I listen over enheter sveiper du til venstre på enheten og trykker på Fjern.

Hvis Apple Watch eller AirPods blir online igjen, vises de igjen i Finn iPhone. Hvis enheten vises igjen, kan du gjøre en fjern sammenkobling i Bluetooth-innstillingene på alle enhetene dine.

Fjern en iOS-enhet, Apple Watch eller Mac du ikke har lenger

Hvis du ikke lenger har iOS-enheten, Apple Watch-enheten eller Macen fordi du ga den bort eller solgte den, må du fjernslette den før du kan fjerne den. På Apple Watch må du ha watchOS 3 eller nyere installert for å fjerne en enhet.

1. Logg deg på Finn iPhone på denne enheten med Apple‑ID‑en din (den du bruker til iCloud).

2. I enhetslisten trykker du på enheten du vil slette og fjerne.

3. Trykk på Handlinger, på Slett [enheten], og skriv så inn ditt eget eller familiemedlemmets Apple-ID-passord. Ikke skriv inn et telefonnummer eller en melding, siden enheten ikke er mistet.

Slett enhet-knappen nederst til høyre på skjermen.

Hvis enheten er offline , starter fjernslettingen neste gang den er online . Du vil motta en e-post når enheten er slettet.

Apple Pay er deaktivert på enheten. Alle kreditt- eller debetkort som er konfigurert for Apple Pay, student-ID-kort og ekspressreisekort fjernes fra enheten. Kreditt-, debet- og student-ID-kort fjernes selv om enheten er offline. Ekspressreisekort fjernes neste gang enheten din er online. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Apple-kundestøtteartikkelen Administrer kortene du bruker med Apple Pay.

4. Når enheten er slettet, trykker du på Fjern fra konto. Hvis du ikke ser Fjern fra konto, trykker du på pilen , sveiper til venstre på enheten og trykker på Fjern.

Alt innholdet ditt blir slettet, og noen andre kan nå aktivere enheten.

Du kan også bruke Finn iPhone på iCloud.com til å fjerne en enhet. Hvis du vil ha flere instruksjoner, går du til iCloud.com, klikker på Hjelp-knappen  og går til Finn iPhone > Fjern.

Merk: Hvis du ikke bruker noen av de pålitelige enhetene dine, skriver du inn sikkerhetskoden for iOS-enheten du sletter. Hvis du ikke kan skrive inn sikkerhetskoden, eller hvis du sletter en Mac, kan fjernslettingen bli forsinket i et par timer for å sørge for at forespørselen ikke er sendt av noen uvedkommende. Du finner mer informasjon om pålitelige enheter i Apple-kundestøtteartikkelen Tofaktor autentisering for Apple-ID.

Published Date: 04.sep.2019
Helpful?