Find my iPhone: Fjern din enhed

Fjern din enhed

Hvis du ikke længere bruger en iOS-enhed, et Apple Watch, AirPods eller en Mac, kan du fjerne enheden fra Find min iPhone. Når du fjerner en enhed, fjernes den fra listen Enheder, og Aktiveringslås slås også fra.

Hvis du vil forære eller sælge din iOS-enhed, skal du først sørge for at slette enhedens indhold og indstillinger (under Indstillinger > Generelt > Nulstil > Slet alt indhold og indstillinger). Når du sletter indholdet, slås Find min iPhone og Aktiveringslås også fra. Du kan læse mere i artiklen Det skal du gøre, før inden du sælger, forærer eller bytter din iPhone, iPad eller iPod touch væk fra Apple-support. Du kan finde flere oplysninger om, hvad du skal gøre, før du sælger eller forærer et Apple Watch væk, i Hvis du vil sælge eller forære Apple Watch væk eller beskytte et mistet Apple Watch i brugerhåndbogen til Apple Watch.

Bemærk: Apple Watch og AirPods forbliver i Find min iPhone, indtil du også sletter alle enheder, der er parret med dem.

Slet en iOS-enhed eller Mac

• På en iOS-enhed: Gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud (eller Indstillinger > iCloud), og slå derefter Find min [enhed] fra. Indtast adgangskoden til dit Apple-id, og tryk på Slå fra.

• På en Mac: Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, klik på iCloud, og fjern markeringen af Find min Mac. Indstil adgangskoden til dit Apple-id, og klik på Fortsæt.

Bemærk: Du kan også fjerne din enhed ved at slå iCloud fra på enheden. Hvis du slår iCloud fra, slås alle iCloud-funktionerne fra på enheden.

Sådan sletter du Apple Watch eller AirPods

Hvis du vil slette dit Apple Watch eller dine AirPods, skal du sikre, at de er Offline, og derefter slette dem i Find min iPhone på iCloud.com.

Bemærk: Du kan også fjerne Apple Watch ved at følge vejledningen i Sådan fjerner du en iOS-enhed, et Apple Watch eller en Mac, som du ikke længere har. Senere kan du gendanne Apple Watch ved hjælp af en iCloud- eller iTunes-sikkerhedskopi.

1. Udfør et af følgende punkter:

• Sluk dit Apple Watch.

• Læg dine AirPods ned i æsken.

2. Log ind på Find min iPhone på enheden med dit Apple-id (det du bruger til iCloud).

3. På listen over enheder skal du skubbe til venstre på enheden og derefter trykke på Fjern.

Hvis dit Apple Watch eller dine AirPods bliver fundet online igen, vises de igen i Find min iPhone. Hvis enheden vises igen, skal du ophæve pardannelse i Bluetooth-indstillingerne på alle dine enheder.

Sådan fjerner du en iOS-enhed, et Apple Watch eller en Mac, som du ikke længere har

Hvis du ikke længere har din iOS-enhed, dit Apple Watch eller din Mac, fordi du har foræret enheden væk eller solgt den, skal du slette indholdet på den via fjernadgang, før du kan slette den. Hvis du har et Apple Watch, skal du have watchOS 3 eller nyere installeret for at fjerne en enhed.

1. Log ind på Find min iPhone på enheden med dit Apple-id (det du bruger til iCloud).

2. Tryk på den enhed, du vil slette og fjerne, på listen Enheder.

3. Tryk på Handlinger, tryk på Slet [enhed], og angiv derefter adgangskoden til dit eller et familiemedlems Apple-id. Da enheden ikke er mistet, skal du ikke indtaste et telefonnummer eller en besked.

Knappen Slet enhed i nederste højre hjørne på skærmen.

Hvis enheden er offline , slettes indholdet eksternt, næste gang den er online . Du modtager en e-mail, når enheden er blevet slettet.

Apple Pay er slået fra for din enhed. Alle kredit- eller debetkort, der er registreret til Apple Pay, studiekort og Express Transit-kort, fjernes fra din enhed. Kredit-, debet- og studiekort fjernes, også selvom din enhed er offline. Express Transit-kort fjernes, næste gang din enhed er online. Du kan finde flere oplysninger i artiklen Administration af kort, du bruger til Apple Pay fra Apple-support.

4. Når enheden er blevet slettet, skal du trykke på Fjern fra konto. Hvis du ikke kan se Fjern fra konto, skal du trykke på pilen , skubbe til venstre på enheden og derefter trykke på Fjern.

Alt dit indhold slettes, og en anden kan nu aktivere enheden.

Du kan også bruge Find min iPhone på iCloud.com til at fjerne en enhed. Få vejledning ved at gå til iCloud.com, klik på knappen Hjælp , og gå til Find min iPhone > Fjern.

Bemærk: Hvis du ikke bruger en af dine sikre enheder, bliver du bedt om at indtaste adgangskoden til den iOS-enhed, du sletter. Hvis du ikke kan indtaste adgangskoden, eller hvis du sletter en Mac, kan den eksterne sletning være forsinket et par timer for at sikre, at anmodningen ikke sker som følge af en bedragerisk handling. Du kan finde flere oplysninger om sikre enheder i artiklen Tofaktorgodkendelse til Apple-id fra Apple-support.

Published Date: 04-09-2019
Helpful?