Find my iPhone: Fjern din enhed

Fjern din enhed

Hvis du ikke længere bruger en iOS-enhed, et Apple Watch, AirPods eller en Mac, kan du fjerne enheden fra Find min iPhone. Når du fjerner en enhed, fjernes den fra listen Enheder, og Aktiveringslås slås også fra.

Hvis du vil forære eller sælge din iOS-enhed, skal du først sørge for at slette enhedens indhold og indstillinger (under Indstillinger > Generelt > Nulstil > Slet alt indhold og indstillinger). Når du sletter indholdet, slås Find min iPhone og Aktiveringslås også fra. Læs mere i artiklen Hvad skal jeg gøre, før jeg sælger eller forærer min iPhone, iPad eller iPod touch væk? fra Apple-support. Du kan finde flere oplysninger om, hvad du skal gøre, før du sælger eller forærer et Apple Watch væk, i Hvis du sælger, mister eller forærer Apple Watch væk i Brugerhåndbog til Apple Watch.

Bemærk: Når du fjerner en iPhone, fjerner du også det Apple Watch, den er parret med. Når du fjerner en iOS-enhed, fjerner du AirPods, der er parret med den (AirPods forbliver på listen over enheder, hvis du har parret dem med en anden enhed).

Fjern en iOS-enhed eller Mac ved at slå Find min iPhone fra

• På en iOS-enhed: Gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud, og slå derefter Find min [enhed] fra.

• På en Mac: Vælg Apple-menuen > Systemindstillinger, klik på iCloud, og fjern markeringen af Find min Mac.

Bemærk: Du kan også fjerne din enhed ved at deaktivere iCloud helt på enheden. Hvis du deaktiverer iCloud, deaktiveres alle iCloud-funktionerne på enheden.

Hvis du ikke kan slå Find min iPhone fra, kan du fjerne din iOS-enhed eller Mac ved at slå enheden fra og fjerne den fra appen Find min iPhone.

Sådan fjerner du en iOS-enhed, et Apple Watch eller en Mac, som du ikke længere har

Hvis du ikke længere har din iOS-enhed, dit Apple Watch eller din Mac, fordi du har foræret enheden væk eller solgt den til en anden, skal du slette indholdet på den via fjernadgang, før du kan fjerne den. Hvis du har et Apple Watch, skal du have watchOS 3 installeret for at fjerne en enhed.

1. Log ind på Find min iPhone på enheden med dit Apple-id (det du bruger til iCloud).

2. Tryk på den enhed, du vil slette og fjerne, på listen Enheder.

3. Tryk på Handlinger og derefter Slet [enhed], og angiv derefter adgangskoden til dit eller et familiemedlems Apple-id. Da enheden ikke er mistet, skal du ikke indtaste et telefonnummer eller en meddelelse.

Knappen Slet i nederste højre hjørne på skærmen.

Hvis enheden er offline , slettes indholdet eksternt, næste gang den er online . Du modtager en e-mail, når enheden er blevet slettet.

Betalingskort, der er indstillet til Apple Pay på din enhed, fjernes fra din enhed, hvis du sletter indholdet, også selvom den er offline. Apple Pay deaktiveres også for din enhed. Du kan finde flere oplysninger i artiklerne Brug af Wallet på din iPhone eller iPod touch og Brug af Touch ID på MacBook Pro i Apple-support.

4. Når enheden er blevet slettet, skal du trykke på Fjern fra konto. Hvis du ikke kan se Fjern fra konto, skal du trykke på pilen , skubbe til venstre på enheden og derefter trykke på Fjern.

Alt dit indhold slettes, og en anden kan nu aktivere enheden.

Du kan også gå til iCloud.com for at fjerne din enhed (gå til iCloud.com, klik på knappen Hjælp , og gå derefter til Find min iPhone > Fjern).

Sådan fjerner du en enhed, hvor du ikke kan slå Find min iPhone fra

Hvis du ikke kan slå Find min iPhone fra på enheden, skal du slukke enheden, så den går offline . Derefter skal du fjerne enheden i appen Find min iPhone.

Bemærk: Du kan også fjerne din iOS-enhed, dit Apple Watch eller din Mac ved at slette den først – bare følg vejledningen ovenfor for at fjerne en enhed, du ikke har længere. Senere kan du gendanne enheden ved hjælp af en iCloud- eller iTunes-sikkerhedskopi.

1. Slå den enhed fra, du vil fjerne. Hvis du vil fjerne AirPods, skal du anbringe dem i etuiet, så de bliver offline .

2. Log ind på Find min iPhone på enheden med dit Apple-id (det du bruger til iCloud).

3. På listen over enheder skal du skubbe til venstre på enheden og derefter trykke på Fjern.

Hvis enheden går online  igen senere, vises den igen i Find min iPhone. Hvis du ikke har den længere, skal du følge vejledningen ovenfor for at fjerne en enhed, du ikke har længere. Hvis dit Apple Watch eller dine AirPods vises igen, skal du ophæve pardannelsen af dem under Bluetooth-indstillinger på alle dine enheder.

Udgivelsesdato: 03-04-2017