Find my iPhone: Om Aktiveringslås

Om Aktiveringslås

Finn iPhone har en funksjon som kalles Aktiveringslås, som slås på automatisk når du konfigurerer Finn iPhone. Aktiveringslås bidrar til å hindre at andre kan bruke iPhone, iPad, iPod touch eller Apple Watch (watchOS 3 eller nyere) hvis du mister den eller den blir stjålet.

Med Aktiveringslås kreves Apple-ID og passord for å:

• Slå av Finn iPhone på enheten din

• Logge av iCloud på enheten din

• Slette og reaktivere enheten din

Hvis du mister enheten og sletter den eksternt, forblir aktiveringslåsen på. Apple-ID og passord er påkrevd for å reaktivere enheten. Hvis du tilbakestiller enheten og sletter alt innhold og alle innstillinger, blir aktiveringslåsen slått av.

Viktig: Sørg for at du husker Apple‑ID‑en din og passordet ditt, og at passordet er unikt og sikkert: Det skal ikke være enkelt for andre å gjette. Du finner mer informasjon i Apple-kundestøtteartikkelen: Sikkerhet og Apple-ID.

Slå på Aktiveringslås på Apple Watch

Hvis du vil slå på aktiveringslåsen på Apple Watch, åpner du Apple Watch-appen på iPhone, trykker på Min Apple Watch, går til Generelt > Apple-ID og logger på med Apple-ID-en du bruker med iCloud.

Publiseringsdato: 04.sep.2019