Find my iPhone: Om Aktiveringslås

Om Aktiveringslås

Find min iPhone indeholder en funktion kaldet Aktiveringslås. Denne funktion slås automatisk til, når du indstiller Find min iPhone. Aktiveringslås hjælper med at forhindre andre i at bruge din iPhone, iPad, iPod touch eller dit Apple Watch (watchOS 3 eller nyere), hvis enheden bliver stjålet, eller du mister den.

Hvis du har Aktiveringslås aktiveret, skal dit Apple-id og din adgangskode altid angives, før det er muligt at gøre følgende:

• Slå Find min iPhone fra på din enhed

• Logge ud af iCloud på din enhed

• Slette eller genaktivere din enhed.

Hvis du mister din enhed og sletter dataene på den eksternt, vil Aktiveringslås fortsat være slået til. Du skal angive dit Apple-id og din adgangskode for at aktivere enheden igen. Hvis du nulstiller din enhed og sletter alt indhold og alle indstillinger, slås Aktiveringslås fra.

Vigtigt: Sørg for, at du kan huske dit Apple-id og din adgangskode, og at din adgangskode er unik og sikker, så andre ikke kan gætte den. Du kan finde flere oplysninger i artiklen Sikkerhed og Apple-id fra Apple-support.

Sådan slår du Aktiveringslås til på Apple Watch

Du aktiverer Aktiveringslås på Apple Watch ved at åbne appen Apple Watch på iPhone, trykke på Mit ur, gå til Generelt > Apple-id og derefter logge ind med det Apple-id, du bruger til iCloud.

Udgivelsesdato: 04-09-2019